BierWereld: een plan

Het doek gaat open, de sluier valt.

Gisteren werd ik naar aanleiding van een post op mijn oude bloglocatie gebeld door Den Wacho. Onze aller “Den BierBrief” creator vroeg of het ok was om dit stukje in zijn BierBrief op te nemen. Als trouwe lezer van de BB had ik maar 1 antwoord: Natuurlijk wel! (In BB 432 staat het artikel)

Inhoud van mijn blogpost aldaar was informatie over de verhuizing van bloglocatie en een tipje van de sluier omtrent de planning. Toch semi-belangrijk om een zekere regelmaat in te bouwen zodat zowel lezer als schrijver het vol kunnen houden.

Zoals elk bierblog het zich betaamt zullen hier weetjes, nieuws en algemene bierinformatie te vinden zijn. Ook het digitaliseren van de toch gemaakte biernotities zullen hier hun plaatsje krijgen onder de noemer “Geproefd:

Daarbuiten plan ik ook enkele series. Wat, dat is nog volop in ontwikkeling, maar het kan gaan van een diepere kijk naar de ingrediënten, een bierstijl of …

Begin februari gaat deze blog pas echt uit de startblokken schieten, dus abonneer je via facebook of twitter om meldingen te krijgen, of kom geregeld eens langs.

Wacho, merci voor de vernoeming & tot in Brugge!

Leave a Reply